Een officiële “GO” voor vakbeurs Worksafe op 1, 2 & 3 december 2020
200703 EF_SocialPost_LinkedIn2

Het kan u niet ontgaan zijn dat er vanaf 1 juli j.l. “groen licht” is gegeven voor vakbeurzen. Dit betekent dat we een officiële “GO” hebben voor vakbeurs Worksafe in Evenementenhal Gorinchem, op 1, 2 & 3 december 2020.

Veilig zaken doen

De veiligheid en het welzijn van exposanten en bezoekers hebben topprioriteit! Easyfairs heeft diverse maatregelen getroffen op het gebied van reiniging & hygiëne, persoonlijke bescherming & detectie en het waarborgen van fysieke afstand. 

Werkzaamheden veiliger en efficiënter maken

De industrie heeft een belangrijke rol in de heropstart én ontwikkeling van de economie. Veilig en gezond werken heeft prioriteit bij eindgebruikers. Hierbij ligt de focus niet alleen op technologische ontwikkelingen, maar ook op de bewustwording rondom gedrag om (onderhouds)werkzaamheden veiliger te maken. 

Nu de economie weer langzaam op gang komt en uiteindelijk weer volledig opengaat, zullen ondernemers actie moeten ondernemen. Zowel bezoeker als exposant heeft aangegeven vertrouwen te hebben in de maatregelen die getroffen zijn om veilig zaken te kunnen doen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top