LTP TestNed

LTP TestNed

Over ons

LTP TestNed is marktleider op het gebied van psychologische keuringen en assessments voor veiligheidskritische functies.

Deze beurs laat nog maar eens zien hoe belangrijk het topic van veilig werken is en hoeveel energie organisaties hierin steken. Een focus op de factor mens in veiligheid mag hierbij zeker niet ontbreken. Onderzoek toont aan dat de factor mens steeds meer van belang is bij het verminderen van incidenten. Mensen verschillen immers in de wijze waarop ze omgaan met veiligheid.

LTP TestNed biedt inzicht in het talent en gedrag van mensen. Met die kennis helpen wij organisaties aan een veiligere werkomgeving.

SAFETY LEADERSHIP
Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het versterken van de veiligheidscultuur. Inzichten in het eigen gedrag, motivatie en drijfveren én in de aanwezige teamdynamieken helpen hierbij. Zo kan men werken aan een grondig veiligheidsbewustzijn.

VEILIG WERKEN
Mensen verschillen van elkaar in hoe zij omgaan met veiligheid, zeker onder stress. Beschikken jouw mensen over de juiste capaciteiten, persoonskenmerken en drijfveren om veilig te kunnen én willen werken?

MEER INFORMATIE?
Wil je een persoonlijke toelichting of meer informatie ontvangen, kom dan langs bij onze stand of neem contact op met Marius de Bruin, Partner LTP TestNed: M.deBruin@ltp.nl of 06- 50 52 50 21. Je vindt al onze diensten en producten ook terug op onze website: https://testned.nl.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top