Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

CE-ESTER

CE-ESTER

About us

CE-ESTER Keuringsbedrijf BV is hét bedrijf dat arbeidsmiddelen keurt.
Wij keuren in iedere branche en werken efficiënt door verschillende keuringen te combineren.
Onze keurmeesters zijn vakkundig, ervaren, onafhankelijk en objectief. CE-ESTER zorgt voor veilige arbeidsmiddelen!

CE-ESTER Machine Safety BV staat voor veilig werken. Wij zorgen voor betrouwbare en goedwerkende machines in een passende werkomgeving. Zo voorkomt u ongelukken en stilstand onder uw machines. Wij voeren onder andere gehele Safety Upgrades uit. Dit gaat aan de hand van 4 stappen:
1. Inventarisatie
2. Engineering
3. Realisatie
4. Documentatie
Uw machines worden aangepast zodat ze weer veilig in gebruik zijn.

News

Jobs

Vacature Techneut

Als leergierige techneut beschik jij over een technische achtergrond en een drive om onze klanten te voorzien van goed werkende arbeidsmiddelen.

Ben jij een aanpakker en een technicus in hart en nieren? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn!

Voorbeelden van machines die wij keuren, onderhouden en aanpassen aan de huidige wetgeving zijn: draaibanken, freesbanken, kolomboormachines, zaagmachines etc. etc. Zowel in de metaal- als houtverwerkende industrie.

View Jobs Ads »

Vacature Keurmeester Werkplaatsmachines

CE-ESTER is de marktleider op het gebied van keuren van technische arbeidsmiddelen en machines. Met als specialisatie metaal- en houtverwerkende machines maak jij onze klanten blij met veilige machines. Wij zijn het enige bedrijf dat alle arbeidsmiddelen keurt waardoor geen dag hetzelfde is. Met je op maat gemaakte service bus kom je te werken op bijzondere plekken. Wil je daarnaast ook nog eens een bovengemiddeld salaris verdienen? Kom dan werken als Keurmeester.

View Jobs Ads »

Vacature Keurmeester

Als keurmeester, ook wel inspecteur arbeidsmiddelen genoemd, beschik jij over een poldermentaliteit, een technische achtergrond en een drive om onze klanten te voorzien van goed gekeurde arbeidsmiddelen.

Ben jij een aanpakker en een technicus in hart en nieren? Dan zou jij wel eens onze nieuwe keurmeester kunnen zijn!

View Jobs Ads »

Vacature Planner

Als Planner bij CE-ESTER speel je een cruciale rol in het inplannen van onze keurmeesters en het plannen van keuringen voor onze klanten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten verschillende belangrijke aspecten, waardoor jij een onmisbare schakel bent binnen ons team.

Jij zorgt ervoor dat onze keurmeesters efficiënt worden ingepland op basis van hun expertise, beschikbaarheid en de locatie van de klanten. Dankzij jouw doordachte aanpak kunnen onze keurmeesters hun werkzaamheden optimaal uitvoeren en dragen ze bij aan de veiligheid en kwaliteit van technische arbeidsmiddelen en machines.

Daarnaast vervul je een essentiële rol in het klantcontact. Jij fungeert als het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en staat hen vriendelijk en professioneel te woord.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top