Eco-Point Nederland BV

Eco-Point Nederland BV

Over ons

Eco-Point vervangt o.a. (brand)gevaarlijke en vluchtige producten zoals thinners, aceton, remmenreiniger en lijmverwijderaars met gevaarsymboolvrije producten. Bent u verantwoordelijk voor Kwaliteit, Arbo en Milieu? Wilt u af van vluchtige, brandgevaarlijke, schadelijke, agressieve of CMR houdende stoffen in uw bedrijf?
Breng dan zeker een bezoek aan onze stand en laat u informeren naar de veilige, gevaarsymboolvrije alternatieven die Eco-Point u kan bieden!

Beschikt u bedrijf over een kostbare Atex ruimte? Heeft u brandkluizen voor de opslag van vluchtige oplosmiddelen en betaalt u een dure brandverzekering? Bezoek dan zeker onze stand en laat u informeren naar onze brandveilige alternatieven.

Elk bedrijf in Nederland is verplicht een RI&E op te stellen. In de praktijk blijkt minder dan 50% van de bedrijven er daadwerkelijk een te hebben.
Onderdeel van de RI&E is een inventarisatielijst maken van alle gevaarlijke stoffen in het bedrijf.
Wij kunnen u hierbij helpen m.b.v. van onze gratis Quickscan? Hierbij scannen we de producten die momenteel gebruikt worden door uw werknemers. Met welke gevaarlijke stoffen komen zij in aanraking? Is uw veiligheidsblad nog up to date? We nemen u werk uit handen en bieden u onze gevaarsymboolvrije alternatieven aan!

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top