Knifeline bvba

Knifeline bvba

Over ons

“Veilig snijden” staat op de eerste plaats bij Knifeline. Zo verdelen we hoogwaardig en veilig snijgereedschap zoals veiligheidsmessen, veiligheidsscharen en unieke keramische veiligheidsmessen om snij ongevallen op de werkvloer te vermijden. Met onze jarenlange ervaring in dit vak kennen we dan ook de meeste snijproblemen en hun efficiënte oplossingen.

Door uitgedokterde veiligheidstechnieken op verschillende niveaus zorgen onze veiligheidsmessen voor een veiligere werkomgeving met minder snijgevaar. Knifeline komt graag naar de werkvloer om samen met u en het personeel, dat dagelijks met het snijgereedschap werkt, de snijproblemen te bespreken. Zo kunnen we efficiënte oplossingen en deskundig advies aanbieden. Op deze manier houdt u uw werknemers productief en veilig én vermijdt u onnodige medische kosten.

Misschien ervaart u wel op een specifiek vlak een enorm snijprobleem en bestaat er nog geen oplossing? Samen met een gespecialiseerd designer ontwerpen we voor u uw eigen snijgereedschap om op een veilige en snelle manier uw doel te bereiken.

Daarnaast geeft Knifeline ook geregeld trainingen in beter en veiliger snijden. Dit kan zowel online als op verplaatsing.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top