Pluggerz earplugs

Pluggerz earplugs

Over ons

Grote groepen mensen lopen risico op gehoorschade, vooral op het werk! En aangezien lawaaislechthorendheid niet kan worden genezen, is het voorkomen ervan belangrijk.
Niet voor niets valt gehoorbescherming in de Europese verordening voor persoonlijke beschermingsmiddelen in de hoogste risicocategorie III; de categorie met middelen die beschermen tegen ernstige schade aan de gezondheid. Volgens de Arbowet zijn werkgevers dan ook wettelijk verplicht maatregelen te nemen om gehoorschade bij werknemers te voorkomen. Dat kan onder andere door werknemers van goede gehoorbescherming te voorzien.

Met Pluggerz gehoorbescherming op maat zijn uw werknemers altijd optimaal beschermd tegen gehoorschade. Dankzij de speciale filters in onze gehoorbescherming kunnen spraak, waarschuwingssignalen en systeemgeluiden nog steeds goed waargenomen worden. Zo kunnen uw werknemers omgevingsgericht en veilig blijven werken. Ook voor de werkomgeving waar communicatie nodig is, kunnen we een passende oplossing bieden.

Naast topkwaliteit producten geven wij ook voorlichting, doen we geluidsmetingen en kunnen we het gehoor van uw medewerkers testen door een audiogram af te nemen.

Pluggerz is een merk van Comfoor B.V.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top