Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Ruwac Nederland

Ruwac Nederland

About us

Bij Ruwac Nederland begrijpen we dat elke klant uniek is en unieke uitdagingen met zich meebrengt. Of u nu werkt in een grote industrie, een werkplaats, of in een specifieke niche, onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze industriële stofzuigers kunt u vertrouwen op betrouwbaarheid, kracht en veiligheid, allemaal op maat gemaakt voor uw situatie.

We geloven dat de sleutel tot het creëren van waarde voor onze klanten ligt in het luisteren naar hun behoeften en deze om te zetten in concrete oplossingen. Daarom streven we ernaar om nauw met u samen te werken, van het eerste gesprek tot aan de implementatie en wat er daarna nog meer nodig is. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken, terwijl wij zorgen voor een veilige, schone en efficiënte werkomgeving.

We onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Elk van onze producten is het resultaat van gedegen onderzoek en ontwikkeling, en we streven ernaar om continu te verbeteren en te innoveren. We zijn er trots op dat we ATEX-gecertificeerde machines kunnen aanbieden die bijdragen aan de veiligheid van u en uw collega’s op de werkvloer.

Onze klanten zijn het hart van wat we doen; uw succes is ons succes. Bij Ruwac Nederland staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige, schone en efficiënte werkomgeving.

News

Jobs

Dealers gezocht!

Zit uw bedrijf in de industriële reiniging, veiligheid en/of luchttechniek? Dan geven wij u de kans om een meerwaarde te bieden met Ruwac.

De ongeëvenaarde Ruwac industriezuigers en stofzuigsystemen behoren al meer dan 40 jaar aan de absolute top.

Wat kunt u van ons verwachten?

– Trainingen bij het hoofdkantoor van Ruwac in Duitsland;
– Ondersteuning van Ruwac NL, wij zijn altijd bereikbaar;
– Hulp bij service beurten;
– Uitstekende korting op machines en toebehoren.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@ruwac.nl

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top