StaticAir

StaticAir

Over ons

StaticAir is een Nederlands producent van fijnstof reductie systemen voor het verlagen van hoge concentraties schadelijk PM10 en PM2,5 in industriële productiecomplexen en specifiek ook voor de recycling industrie.

Ondanks de vaak al genomen bronmaatregelen werken miljoenen mensen dagelijks in PM concentraties die hoger zijn dan luchtkwaliteit in de meest vervuilde steden in de wereld.

Hoe is het om dagelijks te werken in zeer gevaarlijke concentraties fijnstof? Denk niet dat fijnstof zich beperkt tot enkel de productie hallen. Fijnstof dringt ook door tot in de naastgelegen kantoren, waar kostbaar personeel de effecten voelt in hun dagelijks functioneren (focus, concentratie en prestaties).

Er valt veel te zeggen over schadelijk, onzichtbaar fijnstof dat diep doordringt in ons lichaam en daar hart-, long-, neurologische schade en kanker veroorzaakt. Werknemers in de industrie lopen extra risico op ernstige gezondheidsschade door dagelijks werk in hoge concentraties fijnstof.

Neem vandaag nog de stap om extra zorg te dragen voor de gezondheid van werknemers. Reduceer fijnstof en implementeer StaticAir’s Plug & Play systemen. Kies voor kosten efficiënt en duurzaam.

Ga staan voor de gezondheid en veiligheid van al je medewerkers. Maak het verschil voor productiemedewerkers en het management op kantoor!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top