Tranemo Advanced Workwear
TRANEMO

Veel veiligheidskundigen worstelen met de normeringen op het gebied van vlamboog; het is een ingewikkelde materie en de hamvraag is: ‘wat zijn de risico’s binnen mijn organisatie en hoe kan ik mijn medewerkers veilig hun werk laten doen?”.  Om hen daarbij te helpen organiseert Tranemo Benelux met grote regelmaat (gratis) trainingen om de normeringen nader uit te leggen.

Tranemo Workwear is één van de exposanten tijdens Worksafe Gorinchem 2020. Tranemo is een toonaangevend Europees producent van inherent vlamvertragende veiligheids- en Arc Flash kleding. Door de ervaring in de ontwikkeling van innovatieve en functionele veiligheidskleding streeft Tranemo naar een nul niveau van vlam- en hitte gerelateerde ongelukken.

Tranemo hoopt tijdens de beurs in contact te komen met veiligheidskundigen die zich bezig houden met het veiligheidsrisico’s op het gebied van vlammen, explosie, vlamboog of lasspatten van zwaar laswerk. De vlamvertragende kleding, maar ook de kennis van normeringen kan de veiligheidsdeskundigen helpen om in de praktijk risico’s uit te sluiten.

Bezoek Tranemo Workwear op stand N02 tijdens Worksafe Gorinchem op 1, 2 & 3 december 2020.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top