Beursorganisatie Easyfairs komt met speciale editie van vakbeurs Worksafe begin juni 2021 in Gorinchem

GORINCHEM – De internationale beursorganisator Easyfairs brengt op 2 en 3 juni 2021 de vakbeurs Worksafe in Evenementenhal Gorinchem. Worksafe is een gevestigde Europese serie specialistische vakbeurzen voor de Health & Safety branche met succesvolle edities in Dortmund, Antwerpen en Namen. In december 2020 zou voor Nederland de eerste editie gehouden worden in combinatie met vakbeurs Maintenance. Helaas zijn de beurzen door de gevolgen van Covid-19 doorgeschoven naar april 2022. Vanwege de positieve signalen in de coronabestrijding, de goede mogelijkheden in Evenementenhal Gorinchem en het feit dat de veiligheidssector elkaar eindelijk weer eens persoonlijk mag ontmoeten, organiseert Easyfairs deze extra editie.

De 2021-editie van Worksafe Gorinchem richt zich voornamelijk op veiligheidsdeskundigen en professionals uit de industrie die zich oriënteren op trends en technologieën binnen de Health & Safety branche. Deze editie is bedoeld om te kunnen netwerken met toeleveranciers uit de sector. Maar minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis. Hiervoor zet de organisatie in op inhoudelijke samenwerkingen met onafhankelijke branche- en kennisverenigingen. Kennisbank Arbo is de eerste partij waar een samenwerking mee is gesloten op het gebied van kennisdeling. Extra bijzonder is dat Easyfairs gaat voor een hybride versie van het event voor bezoekers. Het netwerken kan ook na het evenement online doorgaan en kennissessies kunnen teruggekeken worden.

Next Level in Gorinchem
Vakbeurs Worksafe zal gehouden worden op de recent vernieuwde eventlocatie op de bovenverdieping in Gorinchem. Michiel Schröder, event manager legt uit: “De Next Level verbindt een beursruimte met een moderne conferentie-area. De bezoekers kunnen in meerdere congresruimten gerichte kennissessies volgen over de ontwikkelingen in machineveiligheid, site safety en veiligheidscultuur. Op de beursvloer kunnen de nieuwe inzichten gelijk worden besproken met de toeleveranciers in de markt. De exposanten kunnen kiezen uit drie compacte formaten stands om de investering en het netwerken laagdrempelig te maken.”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top