Veiligheidshelm met geïntegreerd inschuifbaar gelaatsscherm

Veiligheidshelm met geïntegreerd inschuifbaar gelaatsscherm

Beschrijving

Momenteel is er veel vraag naar onze veiligheidshelm met geïntegreerd inschuifbaar gelaatsscherm; beschermt o.a. tegen vlamboog maar ook in deze tijd wordt deze helm als extra bescherming op de werkvloer veelvuldig ingezet, o.a. bij grote onderhoudstops.

H058S-1 ARC-W1 veiligheidshelm, vlamboog klasse 1:
Veiligheidshelm met geïntegreerd gelaatsscherm Klasse 1 (boxtest) 4kA. De H058S-1 ARC-W1 helm is voorzien van een in twee hoogten verstelbaar binnenwerk, met draaiknopinstelling voor de diameter. De helm biedt een superieur draagcomfort met een uitstekende hoofdbescherming. Het geheel transparante gelaatsscherm kan in de schaal van de helm worden weggeschoven. De kin riem kan eenvoudig worden verwijderd. In de rode houders kunnen oorkappen met helmbevestiging worden geplaatst. Onderdelen van de helm en het gelaatsscherm zijn los na te bestellen. De helm heeft een technische levensduur van 5 jaar.

S058S-2 ARC-E25 veiligheidshelm, vlamboog klasse 2:
Veiligheidshelm met geïntegreerd gelaatsscherm Klasse 2 (boxtest) 7kA / ATPV 24 cal/cm². De H058S-2 ARC-E25 is voorzien van een in twee hoogten verstelbaar binnenwerk, met draaiknopinstelling voor de diameter. De helm biedt een superieur draagcomfort met een uitstekende hoofdbescherming. Het gelaatsscherm met kin/borst stuk kan in de schaal van de helm worden weggeschoven. De kin riem kan eenvoudig worden verwijderd. In de rode houders kunnen oorkappen met helmbevestiging worden geplaatst. Onderdelen van de helm, en het gelaatsscherm zijn los na te bestellen. De helm heeft een technische levensduur van 4 jaar.

Voor meer info: www.tranemoworkwear.nl/ of mail ons op sales@tranemo.nl voor de mogelijkheden.

Media

Deel op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll naar top