Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Nieuwe deelnemers versterken vakbeurs Worksafe Gorinchem
Worksafe Gorinchem

Met enthousiasme kondigen we aan dat er weer nieuwe deelnemers zijn toegetreden tot onze vakbeurs, Worksafe Gorinchem. Deze bedrijven brengen expertise en innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer. Laten we kort kennismaken met elk van hen.

Univet Optical Technologies​

Met 25 jaar ervaring in oogbescherming is Univet Optical Technologies een Italiaanse leider en een van de top 10 spelers wereldwijd. Het bedrijf, opgericht in 1997 door ingenieur Armando Portesi, staat bekend om zijn hoogwaardige veiligheids-, laser- en chirurgische vergrootglazen. Univet streeft ernaar brillen te produceren met een uniek design, optimale pasvorm en maximale prestaties, allemaal met een zorgzaam oog voor de gezondheid van mensen.

A-SAFE GROUP

A-SAFE is gespecialiseerd in het creëren van veilige werkomgevingen, met name in magazijnen, fabrieken en distributiecentra. Door hoogwaardige aanrijdbeveiliging en verkeersplannen te bieden, helpt A-SAFE ongelukken te voorkomen en de schade aan panden en inventaris te verminderen. Hun assortiment omvat verschillende producten zoals kolombeschermers, vangrails en hoogtebegrenzers, allemaal ontworpen om de constructie van gebouwen te beschermen en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen.

HearingCoach

HearingCoach richt zich op gehoorbescherming voor de industrie, waar lawaai-geïnduceerde gehoorschade een veelvoorkomend probleem is. Door op maat gemaakte gehoorbescherming te bieden, helpt HearingCoach werkgevers om ziekteverzuim en arbeidsongevallen te verminderen, de productiviteit te verhogen en te voldoen aan de wetgeving op het gebied van gehoorbescherming. Hun focus ligt niet alleen op naleving van regelgeving, maar ook op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers.

EMMA Safety Footwear

EMMA Footwear levert al vele jaren hoogwaardige veiligheidsschoenen voor verschillende branches. Met een assortiment dat voldoet aan de veiligheidsklassen S1, S1P, S2 en S3, evenals onbeveiligde opties, biedt EMMA een breed scala aan keuzes. Elk paar schoenen heeft strenge tests doorstaan, waardoor werknemers kunnen vertrouwen op de bescherming en duurzaamheid die EMMA biedt.

RODAC International BV

Als toonaangevende leverancier van pneumatisch gereedschap en equipment heeft RODAC International BV meer dan 50 jaar ervaring in de industrie. Hun innovatieve productaanbod en hoog serviceniveau hebben hen een marktleiderspositie opgeleverd in de Benelux en groeiende erkenning buiten Europa. RODAC, bekend als ‘Your Powerful Friend’, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De nieuwe deelnemers aan Worksafe Gorinchem representeren innovatie, kwaliteit en toewijding aan veiligheid op de werkvloer. Als u ook deel wilt uitmaken van dit evenement, neem dan contact op met onze accountmanager Lente Wartenberg om uzelf te verzekeren van een plek op het meest bruisende veiligheidsevenement van het jaar!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top