Waarom bezoeken?

EEN TOTAAL PLATFORM VOOR VEILIG ONDERHOUD BINNEN DE INDUSTRIE

Op 16 en 17 april 2024 vindt vakbeurs Worksafe plaats in Evenementenhal Gorinchem.
Tijdens Worksafe presenteren fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van het veiligheidsbeleid en bewustwording rondom veilig en gezond werkgedrag binnen de industrie. Professionals uit de industrie vinden hier o.a. explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy.

Minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis.

Worksafe is een gevestigde Europese serie specialistische vakbeurzen voor de Health & Safety branche met succesvolle edities in
Dortmund, Antwerpen en Namen. 

3 REDENEN OM TE BEZOEKEN

cOMPLEET

Een bezoek aan dit evenement levert inzicht en oplossingen voor de optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Er is focus op zowel proces- en machineveiligheid als de zachte kant van veiligheid.

optimalisatie

Geen “ver-van-je-bed-show oplossingen” maar toepasbare technologie en werkwijzen om uw plant en de werkzaamheden direct veiliger en efficiënter te maken.

kennis

Tijdens de drie beursdagen staat tevens een conferentieprogramma centraal met gerichte kennissessies over de ontwikkelingen in machineveiligheid, procesveiligheid, site safety en veiligheidscultuur.

Scroll naar top