Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Waarom bezoeken?

"Een totaalplatform voor veilig onderhoud binnen de industrie"

Worksafe Gorinchem is dé ontmoetingsplek voor preventieadviseurs, beleidsmedewerkers, technische diensten, operationele managers, ergonomen, kwaliteitsmanagers & facility managers. Een levendige sector, een boeiend event. Voor en door vakmensen. Met de focus op elk domein binnen gezondheid, (brand)veiligheid en welzijn op het werk. Uw kans om te ontmoeten en te beleven. Om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak. Be part of it! 

4 REDENEN OM TE BEZOEKEN

compleet

Een bezoek levert inzicht en oplossingen voor de optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Er is focus op zowel proces- en machineveiligheid als de zachte kant van veiligheid.

exposanten

Ontmoet exposanten die actief zijn in gezondheid, (brand)veiligheid en welzijn op het werk.

kennis

Tijdens de twee beursdagen staat tevens een kennisprogramma centraal met sessies om uw kennis binnen de industrie op peil te houden.

Service

Bij Worksafe Gorinchem geniet u van gratis toegang tot het evenement. Bovendien zijn ook de cateringfaciliteiten kosteloos, zodat u zonder kosten kunt genieten van eten en drinken tijdens uw bezoek.

Scroll naar top