Waarom bezoeken?

SPECIALE EDITIE MET TRENDS EN TECHNOLOGIEËN BINNEN DE HEALTH & SAFETY BRANCHE VOOR VEILIGHEIDSPROFESSIONALS UIT DE INUSTRIE

Op 2 & 3 juni 2021 vindt vakbeurs Worksafe plaats in Evenementenhal Gorinchem.
Tijdens Worksafe presenteren fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van het veiligheidsbeleid en bewustwording rondom veilig en gezond werkgedrag binnen de industrie. Professionals uit de industrie vinden hier o.a. explosiebeveiliging, rampenpreventie en – bestrijding, persoonlijke beschermingsmiddelen en training & consultancy.

Minstens zo belangrijk wordt het netwerken tussen veiligheidsprofessionals onderling en het opdoen van de laatste inzichten en kennis.

Worksafe is een gevestigde Europese serie specialistische vakbeurzen voor de Health & Safety branche met succesvolle edities in Dortmund, Antwerpen en Namen. In december 2020 zou voor Nederland de eerste editie gehouden worden in combinatie met vakbeurs Maintenance. Helaas zijn de combinatie van deze beurzen door de gevolgen van Covid-19 doorgeschoven naar april 2022.

3 REDENEN OM TE BEZOEKEN

cOMPLEET

Een bezoek aan dit evenement levert inzicht en oplossingen voor de optimalisatie van uw veiligheidsbeleid. Er is focus op zowel proces- en machineveiligheid als de zachte kant van veiligheid.

optimalisatie

Geen “ver-van-je-bed-show oplossingen” maar toepasbare technologie en werkwijzen om uw plant en de werkzaamheden direct veiliger en efficiënter te maken.

kennis

Tijdens de twee dagen van Worksafe staat tevens een conferentieprogramma centraal met gerichte kennissessies over de ontwikkelingen in machineveiligheid, procesveiligheid, site safety en veiligheidscultuur.

Scroll naar top