Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Waarom deelnemen

"Neem deel aan Worksafe en kom live in contact met veiligheidsprofessionals uit de industrie"

Worksafe is hét platform voor fabrikanten, toeleveranciers en dienstverleners met oplossingen veilig en gezond werken binnen de industriële sector. Hierbij is focus op zowel procesveiligheid als de zachte kant van veiligheid: veiligheidscultuur, assessment en ontwikkeling.

Bent u actief op het gebied van bijvoorbeeld (machine)veiligheid, rampenpreventie en -bestrijding, persoonlijke veiligheid of training & consultancy? Kom dan tijdens Worksafe in contact met professionals uit de industrie met een adviserende of beslissingsbevoegde inbreng voor het vaststellen en uitvoeren van het veiligheidsbeleid.

Presenteer uw producten, diensten en oplossingen

Tijdens Worksafe komt de bezoeker naar de beurs om trends en ontwikkelingen te ontdekken binnen de industrie. Een ideale mogelijkheid voor u om uw producten en/of oplossingen onder de aandacht te brengen.

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens Worksafe ontmoet u in drie dagen tijd allerlei professionals die werkzaam zijn binnen de industrie. Ontmoet uw partners en maak kennis met nieuwe relaties.

Complete
beursdeelname

Uw deelname aan Worksafe is inclusief standbouw en het benodigde marketingpakket met diverse marketingtools om maximale ROI te genereren.

DE BEZOEKER

ONDERDEEL VAN EEN EUROPESE SERIE

Worksafe Gorinchem maakt deel uit van een Europese serie specialistische vakbeurzen voor de industrie en heeft succesvolle edities in onder andere Antwerpen, Dortmund en Namen. 

De individuele beurzen staan bekend als waardevolle platforms voor veiligheid binnen de belangrijkste industrieën. Eindbeslissers van multinationals en lokale bedrijven benutten de Worksafe beurzen om nieuwe zakelijke contacten leggen, deals te sluiten en een update te krijgen van de laatste ontwikkelingen.

Scroll naar top