Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

Worksafe Gorinchem is het netwerkevenement voor professionals over gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving binnen de industrie staat tijdens Worksafe centraal.

Een deelname aan dit evenement zorgt ervoor dat u professionals ontmoet, zoals PreventieadviseursFacility ManagersOperationele ManagersBeleidsmedewerkersVeiligheidsdeskundigen en Kwaliteitsmanagers van zowel multinationals als MKB, die zich willen oriënteren op de nieuwste trends & ontwikkelingen binnen de Health & Safety sector.

Indien uw bedrijf oplossingen biedt voor een optimale werkomgeving, dan is dit evenement een uniek platform om uw producten en diensten te presenteren.

Presenteer uw producten, diensten en oplossingen

Tijdens Worksafe komt de bezoeker naar de beurs om trends en ontwikkelingen te ontdekken binnen de Health & Safety sector. Een ideale mogelijkheid voor u om uw producten en/of oplossingen onder de aandacht te brengen.

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens Worksafe ontmoet u in drie dagen tijd allerlei profesionals die werkzaam zijn binnen de Health & Safety sector. Ontmoet uw partners en maak kennis met nieuwe relaties.

Platform voor veilig onderhoud

Worksafe vindt gelijktijdig plaats met Maintenance, deze vakbeurs staat volledig in het teken van industrieel onderhoud en assetmanagement. Samen bieden deze twee beurzen een totaal aanbod voor veilig onderhoud!

Bezoekers en exposanten kijken uit naar Worksafe 2020

De resultaten van ons kwalitatieve onderzoek onder ruim 100 potentiële bezoekers van Maintenance Gorinchem waren uiterst positief! Van de respondenten geeft 75% aan te bezoeken in december met de juiste veiligheidsmaatregelen. 

Natuurlijk bezoeken
54%
Bezoeken met de juiste veiligheidsmaatregelen
21%
Ik wacht nog even af
17%
Alleen als ik moet, ik ga minder events bezoeken
8%

Onderdeel van een Europese serie

Worksafe Gorinchem maakt deel uit van een Europese serie specialistische vakbeurzen voor de health & safety sector en heeft succesvolle edities in onder andere Antwerpen, Dortmund en Namen

De individuele beurzen staan bekend als waardevolle platforms voor veiligheid binnen de belangrijkste industrieën. Eindbeslissers van multinationals en lokale bedrijven benutten de Worksafe beurzen om nieuwe zakelijke contacten leggen, deals te sluiten en een update te krijgen van de laatste ontwikkelingen.

ES
Scroll naar top