Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Promotiemateriaal

Uw deelname promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETING MATERIALEN
Via My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen. De map “bekijk de documenten” bevat 2 maanden voor het event het logo van Worksafe en banners in verschillende formaten. Gebruik het logo en de banner op verschillende marketing uitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kan u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.
Log in op My Easyfairs
PERSOONLIJKE REGISTRATIELINK
Gebruik de persoonlijke registratielink voor uw website, e-mailhandtekening of een digitale nieuwsbrief. In deze online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal. Ook kunt u zolang de registratieportal voor bezoekers live is, uw eigen registratie link gebruiken om uw klant uit te nodigen. Hiermee kan u via My Easyfairs ook monitoren wie zich via uw link geregistreerd heeft.
Log in op My Easyfairs
PROMOTIEPAKKET
Naast digitale promotiemiddelen kan u op aanvraag een promotiepakket per post ontvangen met daarin uitnodigingen waarmee u uw belangrijkste klanten nogmaals kunt attenderen op uw deelname of kunt uitnodigen voor een bezoek aan Worksafe.
Neem contact op

Tip:

Vermeld dat bezoekers een gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in uw My Easyfairs profiel. Lees hier hoe u de registratie link bijvoorbeeld achter uw emailhandtekening kunt plaatsen.

Scroll naar top