Ik ben exposant

Mijn deelname promoten

Mijn deelname promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken vindt u diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment nog geen bestanden. Later kunt u hier ons logo en verschillende banners downloaden om uw beursdeelname (zowel in print als digitaal) te promoten. Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang u in november een promotiepakket met daarin uitnodigingen die u kunt gebruiken om uw relaties nogmaals te attenderen op uw deelname en een bezoek aan de beurs.

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt deze pagina dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.