Ik ben exposant

Mijn deelname promoten

Mijn deelname promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken vindt u diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment nog geen bestanden. Later kunt u hier ons logo en verschillende banners downloaden om uw beursdeelname (zowel in print als digitaal) te promoten. Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen en de uitnodigingsservice, ontvangt u van ons een doosje losse kaarten. Deze kaarten kunt u persoonlijk uitdelen binnen uw netwerk.

Wij werken voor onze bezoekerscampagne samen met verschillende mediapartners. Onze hoofdmediapartner Proces Media, uitgever van het vakblad MB Maintenance, kan uw beurspresentie kracht bij zetten via promotie in het magazine MB Maintenance via de beursvoorbeschouwing, de website, nieuwsbrieven en social media, zodat u meer bezoekers naar uw stand trekt.

Ook biedt Proces Media u een vroegboekactie voor het beursmagazine, dit magazine zal voorafgaand en tijdens de beurs uitgedeeld worden aan alle bezoekers. Als u vóór 1 februari 2020 een advertentie afneemt, ontvangt u 30% korting! 

Heeft u interesse in extra zichtbaarheid op de website van MB Maintenance en/of wilt u ook graag een advertentie afnemen voor het beursmagazine, neem dan contact op met Proces Media: sales@procesmedia.nl | 0297 223462

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’), wanneer de registratieportal voor bezoekers is geopend! U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Scroll naar top