Programma

Programma

Asset owners en gebruikers hebben te maken met grote uitdagingen. Assets moeten steeds slimmer en efficiënter worden ingericht, ook wanneer deze “verouderd” zijn. Daarnaast moeten installaties minder CO2 uitstoten. In 2030 moet de CO2 uitstoot al met 50 procent zijn verlaagd en in 2050 zelfs met 95 procent (bron: TNO Innovation for life). En het aantal ongevallen door menselijke fouten moet naar nul!

Wilt u als eerst op de hoogte worden gebracht van ons kennisprogramma?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief, hierin melden wij de laatste nieuwe ontwikkelingen rondom de beurs, de exposanten en het kennisprogramma.

Van praktijk naar ambitie // van ambitie naar praktijk

Tijdens het vrij toegankelijke conferentieprogramma op Maintenance en Worksafe staan deze actualiteiten centraal. Men krijgt antwoord op de vraag hoe onderhoudswerkzaamheden efficiënter en veiliger uitgevoerd kunnen worden. Hoe doorbreek je de huidige praktijk? Hoe denkt de werkvloer hierover en hoe verhoudt zich dit tot de visie van het management?

De focus ligt niet alleen op technologische ontwikkelingen die voor handen liggen, maar ook op de wijze HOE deze geïmplementeerd kunnen worden: de mensen, de organisatie(structuur), leiderschapsstijl, de flexibiliteit. De drie pijlers AssetsVeiligheid en Human Factor vormen de basis van het conferentieprogramma.

Assets

Assets

Sustainable assets: onderhoudsoptimalisatie en aanpassingen van bestaande assets

Meerwaarde door innovatie: de ontwikkeling en implementatie van (innovatieve) technologie - nieuwe mogelijkheden om meerwaarde te creëren

Veiligheid

Veiligheid

Robotisering: mens vs. machine - technologische kant van veiligheidsmanagement

Meerwaarde door innovatie: de ontwikkeling en implementatie van (innovatieve) technologie - nieuwe mogelijkheden om meerwaarde te creëren

Human Factor

Human Factor

Verbinding tussen projecten en medewerkers: de juiste combinatie tussen techniek en mens

2.0 bedrijfsstructuur: dominante logica doorbreken om met technologische ontwikkelingen mee te gaan

Scroll naar top