Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Uitnodigingsservice

Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst (max. 2000 adressen) in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

Uitnodigingsservice deadline wordt later gecommuniceerd

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2000 adressen) moet uiterlijk 2 april geüpload zijn via My Easyfairs. Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

DE VOORDELEN

Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld. In de afbeeldingen ziet u op welke wijze uw bedrijfsnaam weergegeven wordt.

U hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties. En alles is AVG-proof!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijst(en) in kunt uploaden. Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-PROOF

Het delen van uw relatielijst(en) voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof.

Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijst(en) aan te leveren geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Worksafe en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

Op een rij:

Vragen?

Voor al uw vragen omtrent My Easyfairs kunt u terecht bij de afdeling ‘Exhibitor Activation’. 

TIP: Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie u over uw organisatie deelt voorafgaand, tijdens en na Vakbeurs Worksafe. Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep. 

Scroll naar top