Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Wanneer u Worksafe bezoekt, wordt het verzamelen van informatie uiterst eenvoudig gemaakt. Dankzij onze ‘Smart Badge technologie’ kunt u moeiteloos de boeiende stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst krijgt.

Na uw bezoek ontvangt u direct alle informatie van de gescande stands in uw mailbox. Voorafgaand aan het evenement vult de exposant zijn of haar profiel in, en alle gegevens uit dit profiel worden na de beurs naar u doorgestuurd. Hoe gedetailleerder het profiel van de exposant, hoe meer informatie u zult ontvangen. Zelfs als er geen persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden op de beursvloer, kunt u nog steeds waardevolle informatie verzamelen. Een beursbezoek was nog nooit zo efficiënt.

In 2 stappen naar succes

  1. Op elke stand zal u één of meerdere groene bordjes zien staan. Hebt u interesse in een exposant en zijn producten? Raak de lezer op het groene bordje aan met uw bezoekersbadge. U weet dat uw actie geslaagd is als u een biep geluidje hoort en de lezer groen oplicht.
  2. De dag na uw bezoek ontvangt u 1 e-mail met een overzicht van alle verzamelde informatie én enkele aanbevelingen van exposanten die ook interessant kunnen zijn voor u

Uw voordelen

Scroll naar top