Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Passie voor het organiseren van evenementen?
2021-07-19 13_07_24-Marketeer Cluster Industrial - Easyfairs Nederland

Team Industrie is op zoek naar jou!

“Having fun is het codewoord en je leert elke dag weer iets nieuws”

Voor de beurstitels in team Industrie zijn wij op zoek naar nieuwe collega`s. Mensen die, net als wij, werken met passie en creatief ondernemerschap om telkens weer unieke evenementen te creëren.
Heb je ervaring met het organiseren van evenementen of ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om een event neer te zetten? Heb je kennis van de industrie of zou je hier graag meer over willen weten? Dan is het nu je kans om wellicht onderdeel te worden van ons team!  

One team, One goal
Het team bestaat uit marketeers en salescollega`s met een gemeenschappelijk doel: “ervoor zorgen dat iedere editie succesvol is voor zowel exposant, als bezoekers.
Het waarmaken van onze belofte om vraag en aanbod bij elkaar te brengen komt niet uit de lucht vallen.
De marketeers hebben de taak om ervoor te zorgen dat de juiste bezoekers naar het event komen. De salescollega`s zorgen ervoor dat de beursvloer iedere keer weer tot leven komt.

“Als marketeer ben je bezig met het uitdenken van de strategie tot het daadwerkelijk organiseren van het evenement en alles wat hiertussen valt.”

Kom meer te weten over een sales- en marketingfunctie bij Easyfairs en ontmoet alvast je toekomstige collega`s van team Industrie:

BEN JE ENTHOUSIAST EN WIL JIJ MEEWERKEN AAN de VERDERE ONTWIKKELING VAN ONZE INDUSTRIËLE BEURSTITELS?

OF KEN JE IEMAND DIE PERFECT ZOU PASSEN? LAAT HET HEM OF HAAR WETEN!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top