Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Vakbeurzen Maintenance en Worksafe spelen in op bezoekersbeleving
Banner persbericht

GORINCHEM – De vakbeurzen Maintenance en Worksafe openen volgende week op 12, 13 en 14 april de deuren in Evenementenhal Gorinchem. Twee vakbeurzen die gelijktijdig plaatsvinden. Een uniek platform in Nederland voor veilig onderhoud binnen de industrie. Beide beurzen bieden de bezoeker volop de ruimte om hun kennis te verbreden en nieuwe innovaties te ontdekken. Naast de ruim 130 exposanten, is er een vrij toegankelijk kennisprogramma, een modeshow met veiligheidskleding en een Pitch & Demo Area. Accountmanager Ilse van der Ham zegt namens beursorganisator Easyfairs: “Het worden drie inspirerende dagen vol met beleving, kennisdeling, verbinding en netwerken. Ik ben trots op alle exposanten en partners die zich ingezet hebben voor dit evenement. Veel exposanten pakken groots uit met hun innovaties én demonstraties, ik zou iedereen uit de gehele industrie aanbevelen om de beurs te bezoeken.”

Uitgebreid kennisprogramma met interessante keynote sprekers

Samen met de kennispartners van het evenement: NVDO, iTanks, Chemgroep, NLVI & Duurzaam Assetmanagement, is een vooruitstrevend en inspirerend kennisprogramma vormgegeven. Het thema dat centraal staat tijdens Maintenance en Worksafe 2022 is ‘De weg naar de fabriek van de toekomst’. Alle sessies, innovaties en andere activiteiten sluiten hierop aan. De presentaties uit het programma gaan over o.a.: ‘Duurzaam Assetmanagement’, ‘Meer rendement met minder trainingen’, ‘De RI&E is van ons allemaal’, ‘Roadmap on Carcinogens’ en ‘De impact van drones op Assetmanagement.’ Dit is slechts een greep uit de kennissessies die worden gegeven tijdens de vakbeurs.

Naast het kennisprogramma is er ook een Pitch & Demo Area. Bezoekers worden hier door deelnemende exposanten van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van onderhoud en veiligheid in de industrie op de hoogte gebracht. Ilse van der Ham: Juist de combinatie tussen kennissessies en praktische presentaties van exposanten in de Pitch & Demo Area, krijgen bezoekers een goed beeld over hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden en met welke innovaties of oplossingen. Een greep uit het programma van de Pitch & Demoa Area: ‘RI&E – eis opdrachtgever tot en met gereed eindproduct’, ‘Stem onderhoudstaken efficiënt op elkaar af met behulp van SAP’ en ‘De veiligheid in de fabriek van de toekomst, een uitdaging?’

Veiligheid

Veilig werken in de industrie is een belangrijk thema. De juiste veiligheidskleding is hierbij essentieel! Daarom presenteert Easyfairs tijdens Maintenance en Worksafe een PBM-modeshow. Hier wordt drie keer per dag om 11.00, 13.00 en 15.00 uur een modeshow gegeven van PBM en veiligheidskleding.

Daarnaast is er een valbeveiligingsplein waar de drie bedrijven, Kedge, Edge en Protect, de handen ineen hebben geslagen om bezoekers van een volledig aanbod in valbeveiliging te voorzien. Op dit valbeveiligingsplein kunnen bezoekers in gesprek gaan met andere professionals op het gebied van veiligheid. Van der Ham: “Dit is een mooie plek om te netwerken, maar ook om kennis op te doen en de valbeveiliging te beleven.”

Exposanten

Er zijn ruim 130 deelnemers die zich presenteren op Maintenance en Worksafe. Bezoekers kunnen hier deelnemers vinden, zoals Ultimo Software Solutions, IVOB B.V., KROHNE Nederland, Logisticon Water Treatment, Sioen, TOOL & BOX en nog veel meer. Voor meer informatie: www.maintenance-gorinchem.com of www.worksafe.nl.

Praktische informatie

Op 12, 13 & 14 april 2022 vinden de vakbeurzen Maintenance en Worksafe plaats in Evenementenhal Gorinchem. Registreren kan met code 186425, voor Maintenance via https://bit.ly/3sU5pfm en voor Worksafe via https://bit.ly/3v97tTw. Het toegangsticket geeft toegang tot beide vakbeurzen.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top