Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Kennispartner Gabby van Meer

Gabby Van Meer

Het Raamwerk voor Strategische Duurzame Ontwikkeling (RSDO) biedt een integrale benadering van duurzaamheid gebaseerd op systeemdenken. Het helpt de complexe materie van duurzaamheid en duurzaamheidsproblemen begrijpelijk en toepasbaar te maken zonder te oversimplificeren. De kern van het raamwerk bestaat uit 4 duurzaamheidsprincipes en een procesaanpak om in organisaties en gemeenschappen succesvol te werken aan duurzame ontwikkeling, circulaire economie, Donuteconomie of de Sustainable Development Goals.

Gabby van Meer werkt als consultant assetmanagement en duurzaamheid met het RSDO. Het raamwerk is uitermate geschikt voor de invulling van Health & Environment van de RAMSHE. Hiermee wordt een afweging gemaakt tussen duurzaamheid en bijvoorbeeld betrouwbaarheid of beschikbaarheid. Het assetmanagement kan zo een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de organisatie. Contact via www.rsdo.nl

De kennissessie van Gabby van Meer

Effectief en succesvol duurzaam assetmanagement

Wanneer? dinsdag 12 april en woensdag 13 april, 11:15 – 11:45 uur

Spreker: Gabby van Meer en Goudappel Cofeng

Omschrijving: Tijdens deze sessie leert u de synergie te vinden tussen de doelstellingen van het assetmanagement en die van duurzaamheid. Hiermee kunt u de beste resultaten behalen op beide terreinen. U maakt kennis met het Raamwerk voor Strategische Duurzame Ontwikkeling (RSDO) en ontdekt de kracht van de onderlinge samenwerking in verduurzaming tussen de Vervoerregio en het GVB.
Vragen als: Hoe bepaal je de duurzaamheidskillers van een organisatie? En waar kan assetmanagement bijdragen aan het bereiken uw (aangescherpte) duurzaamheidsambities? worden beantwoord. Ook is er voldoende ruimte om zelf vragen te stellen. Met deze kennissessie zet u ‘iets moeten met duurzaamheid’ om in een concreet plan, zodat ook u Duurzaam Assetmanagement effectief en succesvol in uw organisatie kan implementeren.

Scroll naar top