Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Kennispartner iTanks

iTanks

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel! iTanks verbindt bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.

Daarnaast ligt de kracht van iTanks in het vernieuwen van de havengerelateerde industrie. Er is enorm veel kennis en expertise beschikbaar waarvan de toepassingsgebieden voor de industrie nog niet (optimaal) worden benut. Dat zijn kansen waar iTanks op inspringt.

De kennissessie van iTanks

Maximaal rendement met minimale trainingen

Wanneer? dinsdag 12 april, 12.45 – 13:15 uur

Spreker: Jasper Scherpenborg

Functie: HRD Business Partner

De wereld verandert snel, zelfs in de conventionele industrie. Hoe zorg je dat de vakmens van de toekomst de juiste dingen weet en klaar is om meer te leren? In deze interactieve disucssie kijken we met Jasper Scherpenborg de bezoekers naar nieuwe vormen van kennisoverdracht.

Datawerf: Kosten reduceren en nieuwe omzet genereren met data

Wanneer? woensdag 13 april, 12.45 – 13.15 uur

Spreker: Dominique Nieuwpoort – Van ‘t Hof

Functie: Innovation Manager a.i.

Na de aftrap in 2021 hebben InnovationQuarter, NMT, Gemeente Rotterdam en Maritime Delta doorgebouwd aan een strak programma om data te delen en waarde te creëren. Dominique Nieuwpoort van Innovation Quarter geeft een update over dit project voor de maritieme sector.

Brainstorm: Wat gaat de Metaverse betekenen voor de Industrie?

Wanneer? donderdag 14 april, 12:45 – 13:15 uur

Spreker: Dennis de Winter

Functie: Social media expert en trendwatcher

Dennis de Winter, Social media expert en trendwatcher bij het Rotterdamse marketingbureau RauwCC neemt je in zijn brainstorm mee langs de veranderingen en de mogelijkheden van de Metaverse. Gaan we hier de industrie de 21ste eeuw mee intrekken of gaat deze trend aan de sector voorbij? Of wordt dit eindelijk het middel om nieuwe instroom voor de industrie te krijgen? Neem je vragen mee en beleef de brainstorm in real life!

Scroll naar top